Nazomerfeest

ZATERDAG 28 SEPTEMBER 2019 | 15.00-22.00 uur

Het Nazomerfeest is al meer dan 20 jaar een begrip in Apeldoorn. Traditiegetrouw organiseren de winkeliers van de Koninginnelaan op de laatste zaterdag van september dit  gezellige evenement. Het afgelopen jaar was dit op zaterdag 29 september. Noteer voor 2019 alvast zaterdag 28 september! Dit feest trekt jaarlijks duizenden bezoekers naar de gezelligste winkelstraat van Apeldoorn.

Iedereen kent de Koninginnelaan. Het is een sfeervolle winkelstraat met een gevarieerd winkelaanbod, waar je gratis kunt parkeren. Je komt er voor de dagelijkse boodschappen: een bloemetje, kaas, lekkernijen van de slager, heerlijke dranken en de lekkerste taartjes. Maar de Koninginnelaan biedt meer dan alleen het dagelijkse aanbod. Ook voor modieuze kleding, een nieuw kapsel, woonaccessoires, parfums, cadeaus en meer kan je er terecht!

Een straat vol sfeervolle kramen

Kenmerkend voor het Nazomerfeest zijn de sfeervolle kramen die grotendeels door de winkels uit de Koninginnelaan worden ingevuld. Er is een ruime keus aan producten zoals curiosa, ambachten, kleding en accessoires, maar ook demonstraties en proeverijen etc. Bijna elke winkel heeft een kraam of organiseert een activiteit. Gezamenlijk staan zij garant voor een ijzersterk event.

Dag boordevol entertainment

Er is veel te beleven tijdens het Nazomerfeest! Natuurlijk zijn er muziek- en dansoptreden en modeflitsen. Voor de kinderen maken we het extra feestelijk met ballonnen, schminken en hét springkussen. Strijk neer op een van de sfeervolle terrassen en geniet van lekkere drankjes en hapjes. We durven gerust te zeggen dat het weer een topdag wordt, op voorwaarde dat jij erbij bent.

Bereikbaarheid en ruimere openingstijden

De Koninginnelaan is met de auto goed bereikbaar tot 14.00 uur. Daarna wordt de straat omwille van de veiligheid afgesloten. Om 15:00 uur begint het Nazomerfeest. Veel winkels zijn extra lang open, tot 20.00 uur. Het feest in de straat eindigt rond 22:00 uur.

Volg de Koninginnelaan op Facebook

Blijf op de hoogte via onze Facebookpagina: Koninginnelaan