Nazomerfeest

NAZOMERFEEST KONINGINNELAAN

ZATERDAG 30 SEPTEMBER | 15.00-22.00 uur

 

 

HET IS WEER VOORBIJ DIE MOOIE ZOMER

Het Nazomerfeest is al meer dan 20 jaar een traditie. Eens per jaar na de zomervakantie, en traditiegetrouw op de laatste zaterdag van september, organiseren de winkeliers van De Koninginnelaan het Nazomerfeest. Dit jaar op zaterdag 30 september, dus save the date! Het feestje trekt jaarlijks duizenden bezoekers naar de gezelligste winkelstraat van Apeldoorn.

 

Iedereen kent De Koninginnelaan. Het is een sfeervolle winkelstraat met een gevarieerd winkelaanbod, waar je gratis kunt parkeren. Je komt er voor de dagelijkse boodschappen; een bloemetje, kaas, lekkernijen van de slager, wijn, de lekkerste taartjes . Inmiddels is de winkelstraat uitgebreid met Hopdonders, Cognactheek  en Shopdistrict Boutique. kleding, woonaccessoires, parfums, cadeaus en meer! Hiermee biedt de Koninginnelaan meer dan alleen het dagelijkse aanbod.

 

Een straat vol sfeervolle kramen

Kenmerkend voor het Nazomerfeest zijn de sfeervolle kramen die grotendeels door de winkels uit de Koninginnelaan worden ingevuld. Er is een ruime keus aan producten zoals curiosa, ambachten, kleding en accessoires, maar ook demonstraties en proeverijen etc. Bijna elke winkel heeft een kraam of organiseert een activiteit. Gezamenlijk staan zij garant voor een ijzersterk event.

 

Dag boordevol entertainment

Er is veel te beleven tijdens het Nazomerfeest! Dansschool Wensink zorgt deze editie voor een spetterende aftrap. Tim Koldenhof Producties, de Apeldoornse Popschool en tal van lokale artiesten geven gevarieerde optredens. Natuurlijk zijn er modeflitsen en maken we het voor de kinderen extra feestelijk met ballonnen, schminken en hét springkussen. Strijk neer op een van de sfeervolle terrassen en geniet van lekkere drankjes en hapjes. DJ Robert Bauhuis zorgt die dag voor de muzikale swung!

 

Winkels langer open

Tijdens het Nazomerfeest zijn veel winkels extra lang open, tot 20.00 uur.

 

Winkels bereikbaar tot 14.00 uur  

De Koninginnelaan is goed bereikbaar tot 14.00 uur. Daarna wordt de straat omwille van de veiligheid afgesloten.

 

We durven gerust te zeggen dat het weer een topfeestje wordt, op voorwaarde dat jij erbij bent.

 

Programma 15.00-21.00 uur

Het Nazomerfeest wordt mede mogelijk gemaakt door:

 

Dansschool Wensink, Tim Koldenhof Producties, Apeldoornse Popschool, band Nix aan de Hand, lokaal talent,

DJ Robert Bauhuis, Store 055, Lincherie en IZY.

 

Volg De Koninginnelaan op Facebook

Blijf op de hoogte via onze Facebookpagina: De Koninginnelaan